de Vakantietas

 

De Vakantietas is een uitstekend promotiemiddel om uw (nieuwe) doelgroep te bereiken

Interessante doelgroep

Doelgroep van de Vakantietas zijn Nederlanders die hun vakantie doorbrengen op campings en bungalowparken in Nederland. Wij verspreiden 4.500 promotietassen in de zomermaanden. In totaal een bereik van circa 20.000 consumenten. Het betreft veelal koopkrachtige jonge gezinnen met gemiddeld meer dan twee thuiswonende kinderen. De doelgroep heeft alle rust en genoeg tijd tijdens hun vakantie om veel aandacht aan uw product of aanbod te besteden. 

Effectieve en gerichte promotie

De Vakantietas is een vrolijk bedrukte papieren tas en bevat een variatie aan producten zoals magazines, samples, kortingsbonnen, exclusieve aanbiedingen, interessante informatie en presentjes. Elke deelnemende camping draagt zorg voor de afgifte bij het inchecken van de campinggast. De tassen worden in mei bij de deelnemende campings afgeleverd. De afgifte vindt plaats in de zomermaanden mei tot en met september van ieder jaar.

Uniek promotie medium

Door middel van de Vakantietas heeft u een uitstekende manier om gericht te adverteren, te samplen of fondsen te werven. De Vakantietas richt zich op een doelgroep die u met geen ander promotie medium zo persoonlijk en optimaal kunt bereiken. Nu heeft u een ideaal promotiemiddel gedurende de zomermaanden.

Voor informatie of prijs opvragen e-mail of bel 0342-424404. Download onze brochure hier. Ook kunt u ons reactieformulier invullen.