Routebeschrijving

Eigen vervoer:

Vanuit Utrecht :
Volg de A28 richting Amersfoort. Verander bij verkeersknooppunt Knooppunt Hoevelaken van snelweg. U gaat hier van de A28 naar de A1 in de richting van Apeldoorn. U verlaat de A1 bij verkeersknooppunt Barneveld en ga rechtsaf de A30 op richting Ede. U neemt vervolgens de 1e afslag Barneveld/Harselaar. U slaat aan het eind van de afrit vervolgens linksaf. Zie verder Alle richtingen.

Vanuit Amsterdam :
Volg de A1 richting Amersfoort/Apeldoorn. U verlaat de A1 bij verkeersknooppunt Barneveld en ga rechtsaf de A30 op richting Ede. U neemt vervolgens de 1e afslag Barneveld/Harselaar. U slaat aan het eind van de afrit vervolgens linksaf. Zie verder Alle richtingen.

Vanuit Ede/Arnhem :
U rijdt op de A30 in de richting van Amersfoort, Barneveld. U verlaat de A30 bij afslag Harselaar, Barneveld-Noord. U slaat aan het eind van de afrit vervolgens rechtsaf. Zie verder Alle richtingen.

Vanuit Apeldoorn :
Volg de A1 richting Amersfoort/Amsterdam. U verlaat de A1 bij verkeersknooppunt Barneveld en sla onderaan de afrit bij de stoplichten linksaf de A30 op richting Ede. U gaat onder de snelweg door en rechtdoor bij de volgende stoplichten en neemt vervolgens de 1e afslag Barneveld/Harselaar. U slaat aan het eind van de afrit vervolgens linksaf. Zie verder Alle richtingen.

Alle richtingen:
U rijdt op de Thorbeckelaan. Neem de 1e afslag van de rotonde. Dit is nog steeds de Thorbeckelaan. Neem de 2e afslag (rechtdoor) bij de volgende rotonde. U blijft op de Thorbeckelaan rijden. Neem de 2e afslag rechts en sla de Groen van Prinstererlaan in. U kunt parkeren op het openbare parkeerterrein voor nummer 16 (betaald parkeren).

Openbaar vervoer:
Vanuit Amersfoort neemt u de trein Ede/Wageningen. U stapt uit op station Barneveld centrum. U verlaat het perron en slaat meteen rechtsaf. U loopt nu in de Burgemeester Kuntzelaan richting de stoplichten. Bij de stoplichten blijft u rechtdoor lopen. Deze weg, de Burgemeester Kuntzelaan, gaat nu over in de Thorbeckelaan. U loopt langs de Veluwehal. Sla bij de 2e straat links af de Groen van Prinstererlaan in. U vindt nummer 16 vervolgens aan uw rechterhand. De afstand is ongeveer 750 meter lopen.