Marketing coach voor levensbeschouwelijke organisaties.

Ik bied u mijn jarenlange ervaring op het gebied van (direct) marketing aan. Tot mijn klantenkring behoren veel goede doelen en levensbeschouwelijke organisaties.

Ik heb een direct marketing onderneming voor specifieke doelgroepen en niche markten. Met producten zoals Rejoice felicitatiedienst, de Vakantietas, Escaperoom Barneveld en diverse listbroking activiteiten heb ik inmiddels veel ervaring opgebouwd in direct- en online marketing.

 

Ervaring

Een aantal jaren ben ik als ontwikkelingswerker en fondsenwerver in Brazilië werkzaam geweest. Tevens ben ik geruime tijd werkzaam geweest in de grafische sector en telemarketing branche. Als interim heb ik een aantal jaren gewerkt als marketing manager bij een levensbeschouwelijke uitgever. Tevens diverse interim klussen gedaan voor diverse organisaties in de chari-sector. Ook heb ik veel workshops gegeven over onderwerpen zoals marketing, de kerkelijke kaart van Nederland, wervend schrijven en fondsenwerving. Recent ben ik een escaperoom voor kinderen in Barneveld gestart.

Functies

In het verleden heb ik diverse functies binnen maatschappelijke organisaties gehad en ben bestuurslid geweest voor een charitatieve organisatie. Onlangs heb ik nog een Broodfonds opgericht om ZZP’ers te ondersteunen in geval van arbeidsongeschiktheid.