Listbroking

 

Een ruim aanbod van listbroking bestanden

 

NAWplus is makelaar in adressenbestanden. Wij geven u een onafhankelijk advies over alle beschikbare adresbestanden. Zowel van consumentenadressen, adressen van kerkelijke organisaties als van bedrijven of instellingen.

Uw voordelen:

  • Uitgebreide kennis van beschikbare bestanden.
  • Onafhankelijke adviezen
  • Geen extra kosten.
  • Duidelijke afspraken van bestandseigenaren.
  • Uitbesteding van alle sores.

Wij hebben een goed overzicht van veel beschikbare adressenbestanden in Nederland. Op basis van het profiel van uw doelgroep adviseren wij u welk adressenbestand het beste voor uw werving is. Desgewenst helpen wij u bij het bepalen van het profiel door middel van een data-analyse of gerichte marktonderzoek.

Bezit u zelf een adressenbestand? En wilt u deze verhuren? Dan verzorgen wij dit graag voor u. Ga naar de pagina voor bestandseigenaren voor meer informatie.

In de online tellingmodule kunt u uitgebreid selecteren, tellingen doen en een prijsindicatie opvragen van onze meest exclusieve adresbestanden.

In de brochure hier te downloaden vindt u meer informatie over de specificaties en tarieven van deze adressenbestanden. Ook vindt u een list rental overzicht van de andere adresbestanden die wij aanbieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken 0342-424404 of e-mail info@nawplus.nl. Ook kunt u ons reactieformulier invullen.